Så här formeras veckans lag i Hockeytvåan baserat på föregående veckas matcher i Hockeytvåan Norra CD.

Målvakt

Gunnar Leijon, Brunflo IK

Det här är kanske inte bara den här veckans insatser utan vad han pressterat som helhet. Imponerade i matchen mot Kovland som man vann med 4-1. Bara i den sista perioden räddade han 23 skott och totalt 38 i matchen.

Backar

Marcus Libell, AIK Härnösand

Han är kanske inte dne mets tongivande offensiva spelaren i ligan men visade under veckan den sidan i lagets b¨da matcher. 1+1 under veckan och en av de som får räknas som ryggraden i det här laget.

Michael Greco, Ånge IK

Han är en otroligt smart spelare som också är med att bidra poängmässigt. 1+1 i förra veckans matcher.

Forwards

Matthew Gianinni, Ånge IK

Många tongivande spelare i Ånges lag i matchen mot Kramfors men Gianinni stod för 2+2 i matchen, och ledde laget den här kvällen.

Marcus Persson, Ånge IK

Han har haft en produktiv vecka. Poängspelare i matcherna mot Kramfors och Sollefteå, skrapade ihop totalt 2+4 på två matcher.

Anton Grenholm, Brunflo

Det är många som förväntar sig mycket av honom i den här nya omgivningen och när det behövs som mest så levererar han. I toppmötet med Kovland var motorn som drev laget. Noterade dessutom 1+1 i matchen.

Coach

Jens Östlund, Ånge IK

Ja, nu mötte man kanske inte det tuffaste motståndet under veckan men man vann och man gjorde det med en tydlighet. Jens Östlund är en skicklig matchcoach och känner sitt lag innan och utan, sen kan man inte heller förbigå det faktum att han fått ut max av sina transatlanter.

Leave a comment