Det är dags för Veckans lag och för tredje veckan i rad plockar jag ut de bästa från veckan som gick.

Måvakt

Alfred Persson, Sollefteå Hockey

Det såg inte alltid helt kassaskåpsskäert ut när Persson vakatde kassen men 29 räddningar av 32 visar ändå att Persson har förmågan när det krävs.

Stabil insats av Alfred Persson i premiärmatchen mot KB65.

Backar

Mathias Dahlgren, Kovland

Agerade härförare mot Ånge. Stod för två mål och hade ett skott i ramen. Bra start av backen som ska vara #1 i Kovland.

Filip Sundin, Sollefteå Hockey

Absolut inte det flashiga typen och trivs inte alls i rampljuset men får nog ta och vänja sig vid det. En defneisv general som växer med uppgiften. Städade bort andrapuckar som om han inte gjort annat och bidrog med tå poäng framåt.

Filip Sundin tar plats i veckans lag, vare sig han vill eller inte.

Forward

Alfred Jonasson, Brunflo Hockey

Hattrick i premiären mot förmodat topplag talar sitt tydliga språk. Har varit anonym på försäsongen men blommar ut i första matchen. Lägg därtill att samtliga mål tillkommer i numerärt överläge indikierar att Brunflo har en skarprättare av rang i den spelformen.

Oskar Långström, Sollefteå Hockey

Med Jesper Ölmerud avstängd och Rocky Persson med matchstraff tidigt i matchen visade den lilla stora liraren att han är trött på snacket om att det är få poängporducenter i Solleftåes trupp. 2+1 i premiären men det är mer för karaktären än för poängen som han kommer med här.

Fredrik Hellgren, AIK Härnösand

Återigen den som leder strykorna poängmässigt i detta AIK. Andra veckan i rad som ha tar platsen bland de bästa och det är svårt att se att han drar ner på tempot nu.

Fredrik Hellgren tar plats igen.

Coach

Ryan Wetterberg, Brunflo Hockey

Det är svårt att säga att det var en coachseger men klart är att Wetterberg tillsammans med assisterande Martinsson fått skruv på det här laget. Uppsvinget man gjort de senaste veckorna och det faktum att tävlingsnerven är tydlig ger Wetterberg priset.

Leave a comment