Här kommer veckans lag #2 och eftersom alla lag inte varit spel den här veckan så kommer kanske resultatet att vara en smula missvisande, men det är sånt man får leva med.

Målvakt

Elvinas Karla, AIK Härnösand

Förra veckan var det en annan AIK-keeper som tog plats, denna vecka är det Karla. Räddade bitvis AIK i den första perioden mot Kovland och spelade stabilt matchen igenom. Väl värd sin plats.

Backar

Mattias Åhman, AIK Härnösand

Åhman satte matchavgörande 1-2 mot Kovland och var sett över sextio minuter bästa back på planen.

Hans Byström, KB65

Gammal är äldst brukar det heta och det gäller verkligen i KB65. Byström gör i princip allt och på det är han en mycket potent hockeyspelare. Han är skillnanden mellan succé och fiasko, det har varit mer än tydligt den här veckan.

Forwards

Matthew Gianni, Ånge IK

En av Ånges många transatlanter som säkerligen kommer göra avtryck offensivt. Stått för kontinuitet i produktionen under hela försäsongen och gjorde så även i fredgas mot kvalificerat motstånd.

Fredrik Hellgren, AIK Härnösand

Han har varit väldigt viktig för laget under försäsongen, en veteran i den övritgt så unga truppen. Gjorde imponerande insatser både mot Kramfors och Kovland.

Ali Assaf, Kovland

Har blicken för att spela högre upp. Fortsätter att rada upp poäng under försäsongen, mot AIK likaså.

Coach

Peter Gradin, AIK Härnösand

Stod i valet och kvalet mellan Peter Gradin och David Nyqvist, men valet föll på Gradin. Han hade stor del i vinsten mot Kovland och kommer rädda många poäng med sin rutin i vinter.

Veckans lag #1 – Så funkar det!

Varje måndag plockar vi ut en målvakt, två backar och tre forwards samt en tränare ut i veckans lag. I slutet av höstserien summerar vi vilka som fått flest utmärkelser under perioden och de som plockats ut flest gånger ta således plats i höstens lag.
Kriterierna för att ta sig in i laget baseras på: poängproduktion, vinstprocent, individuella prestationer eller att ha presterat något specifikt som sticker ut i sammanhanget.

Alla synpunkter om veckans lag tas med värme emot på eatshitandie@hockeynorrland.se

Gillar du Hockeynorrland.se? Var med och stötta, antingen via Patreon eller via Swish – 0720156257. Hockeynorrland förblir gratis, men journalistiken bakom är inte det.

Leave a comment