Måndagen drog i gång i Kramfors också. 

Det blev ett högintensivt pass för spelarna där man fokuserade mycket på att spela tre mot tre. Mycket fysiskt spel, en del griniga miner men överlag ett pass som fokuserade på att ta kampen. Det är klart att Kramfors inte kommer att vinna poäng på att man har bättre spets än de övriga lagen, någon som huvudtränare Dick Molin varit väldigt öppen med också. Ska Kramfors vinna i vinter så är det på att man som enhet jobbar ned motståndarna. Den grunden lägger man nu.

Helgen spenderade lagen med Team Building. Det verkar ha varit ännu ett tillfälle där laget kommit varandra ännu tajtare. Alla försöker självklart att bygga bra gurpper ust nu, det är egentligen det som försäsongen är till för men Kramfors står och faller med att det verkligen fungerar. Det var allt annat än mysig team building som jag uppfattade det, mycket fysisk ansträngning. 

Klart är också att Emil Näsholm blir lagkapten i vinter (surprise surprise). Ledargänget verkar också vara klara med assisterande men har inte gått ut med det ännu.